Contact Mij

Binnen het comfort en genot van jouw eigen woning is het goed vertoeven wanneer je op tijd ervoor zorgt dat de laatste trends worden opgevolgd en je ook nog gebruik maakt van de juiste interieuradviezen. Dit is echter veel eenvoudiger gezegd dan gedaan en kan wat hulp daarbij zeker worden gebruikt. Wie zo een beetje op het internet rondkijkt zal uit de enorme hoeveelheid informatie moeilijk een keuze kunnen maken. Ook het kostenplaatje kan drastisch worden gewijzigd wanneer de juiste werkwijze gevolgd zal worden.

Laat je daarom niet snel afleiden

Door alleen in te gaan op informatie die relevant voor jouw woonsituatie is, kan je langzaam maar zeker ernaar toe werken jouw woning op een persoonlijke en smaakvolle wijze in te richten. Ik hou van zelfwerkzaamheid en is het belangrijk voor mij dat de meeste werkzaamheden in en rond het huis zelf kunnen worden verricht. Dit geeft niet alleen meer voldoening, maar kan er op zo een manier een persoonlijk tintje aan worden gegeven. De juiste aanpak is daarbij zeker vereist om geen brokken te maken en sta ik een ieder die het maar wil daarbij graag van dienst. De ruime ervaring die ik door de jaren heen opgedaan hebt komt daarbij zeker van te pas. Het bijhouden van de laatste trends op het gebied van wooninterieurs is ook iets wat ik nooit vergeet omdat de ontwikkelingen soms wel wat (te) snel willen gaan.

Natuurlijk sta ik ook open voor alle adviezen die mij toegestuurd worden en kan contact opgenomen via het contactformulier. Ik probeer altijd zo gauw als mogelijk met een gepast antwoord te komen. Ook vragen over wat meer informatie op het gebied van de laatste woontrends zie ik graag tegemoet.