Wonen is het gevoel van thuis zijn, je behaaglijk en veilig voelen, helemaal jezelf kunnen zijn

TEXEL DAAR WOON IK GRAAG.

Betaalbaar en duurzaam je eigen woning op Texel

Wonen in Texel is wonen in het grootste Waddeneiland van Nederland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling Als je kiest voor wonen en werken op Texel kun je heerlijk genieten van de prachtige natuur en verschillende musea bezoeken en kunstwerken in de gemeente bekijken.

Op een steenworp afstand van de historische binnenstad vind je maar liefst elf kilometer strand. Pak de bus en een kwartiertje later snuif je de frisse zeelucht op. In Texel woon je dichtbij bos, strand en zee.

Wie je ook bent of hoe je ook leeft, in Texel vind je een betaalbare woning in een wijk die bij je past. Als je voor Texel kiest ga je niet snel meer weg. Ben je een Starter of heb je plannen voor  gezinsuitbreiding? Voor elke fase in je leven vind je een ruime en prettige plek in Texel.

Je eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen is voor veel mensen een grote wens of droom. Of je nu een grote villa met een zwembad wil of een gezellig, knus huisje, in Almere is het allemaal mogelijk! Je hebt kavels van verschillende grootte, passend bij elk budget. Almere kent veel inspirerende wijken waar jij je eigen droomhuis kunt plaatsen. Nergens anders is er zoveel ruimte om jouw ontwerp te bouwen dan in deze stad. Almere maakt een eigen huis bouwen mogelijk, terwijl jij de regisseur bent van jouw toekomstige woning. Zelfbouw in Almere is kwaliteit, maatwerk en extra veel woonplezier in de grootste zelfbouwstad van Nederland!.

$650

Bestaand huis kopen

Zoek je een huis en wil je weten wat Almere allemaal te bieden heeft? Wat jouw woonwensen ook zijn, in Almere kun je kiezen uit een breed aanbod aan koopwoningen. Het brede aanbod is verspreid over de vijf stadsdelen die ieder hun eigen sfeer en identiteit kent. Hou je meer van knus? Dan kun je kiezen voor Almere Haven, het oudste stadsdeel van Almere. Ben jij meer een natuurliefhebber? Dan kun je het best zoeken naar een woning in Almere Buiten. Of je nu op zoek bent naar een starterwoning, vrijstaande villa of appartement, in Almere vind je het huis dat bij jou past!

$650

Een woning huren

Natuurlijk kun je ook huren in Almere. Dit geldt zowel voor sociale huur als vrije sector. Hiervoor kun je terecht bij meerdere instellingen, waardoor jij ongetwijfeld de perfecte woning vindt. Van studentenkamer tot penthouse, het aanbod van huurwoningen is erg groot. Almere heeft alles wat je zoekt door de hoeveelheid mogelijkheden en haar prachtige omgevingen. Midden in de stad of lekker aan de rand van de stad, voor ieder wat wils. Kom wonen in Almere!

Ben jij van plan om te gaan wonen in TEXEL?

Twijfel dan niet langer en ga hier op zoek naar de ideale plek waar jij je comfortable kunt voelen. In Texel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Je kunt huren, kopen of een eigen huis bouwen. Dat is allemaal vrij eenvoudig en mogelijk! Ook zijn er vele nieuwbouwprojecten die verspreid zijn over de hele stad

 

DORPEN

Op zoek naar een goede sfeer om te winkelen, uit te gaan, rond te hangen of naar een restaurant te gaan? Texel heeft een prachtige landschap waar iedereen aan zijn trekken komt. Naast de dorpen als De Cocksdorp, De Waal, Den Hoorn Den Burg en Oosterend vind je ook gezellige cafés, restaurant. terrasjes en leuke winkels. Voor de vakantiegangers liggen veel hotels en vakantiehuizen rond de dorpen

 

STRAND

Texel heeft prachtige stranden waar je tot rust kan komen. Deze liggen allemaal aan de westkant van het eiland. Je kunt uit de ongeveer 30 kilometer aan stranden je favoriete plek kiezen. Onze stranden zijn schoon en goed onderhoud. Er kan gezwommen worden in het water en het is er veilig.  De stranden staan onder toezicht en hebben uitstekende faciliteiten.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Er valt veel te ontdekken en te beleven op Texel. Je kunt er genieten van het adembenemde nationale park Duinen van Texel. Ook heeft het natuurgebied vele wandel- en fietspaden die door bossen en duinen rond De Koog zijn uitgezet. Je kunt de mooie wandelpaden in de duinen makkelijk herkennen door gele markeringen

De Cocksdorp

De Kemphaan

Vuurtoren TEXEL

Bezoek eens de vuurtoren voor slechts € 4,50. De kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Leuk toch.

Het is een war avontuur die begint met het beklimmen van een wenteltrap door zes verdiepingen van de toren. Er is geen lift, dat maakt de trip wel spannender. Wel mogen er vanwege de beperkte ruimte vijftig mensen tegelijk de toren bezoeken. Helaas zijn honden niet toegestaan in de vuurtoren.

Texelfan? Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het woonnieuws en nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hierdoor word je maandelijks geïnformeerd en mis je niks op het gebied van wonen in Texel, evenementen en het laatste nieuws

7 + 13 =

OUR PARTNERS