Over Mij

Niemand kan het ontkennen dat ze weleens rond zich gekeken hebben in het huis en wel wat verandering in de inrichting gezien wilden hebben. Het is een normaal verschijnsel omdat de mens over het algemeen altijd wel op zoek is naar wat dynamiek en verandering altijd voor een stemming zorgt. Voor mij, Anna, is het duidelijk dat elk huis wel een aanpak behoeft die ervoor zorgt dat het niet alleen een prettige, maar ook veilig gevoel geeft en je er altijd tot rust kunt komen.

Ik probeer ook altijd de laatste trends bij te houden

Als iemand die groot belang hecht aan een prettige huissfeer mede gecreëerd door een goed ingericht interieur, ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Die krijg ik ook vaker bij het nagaan van de laatste trends en pas ik die daarna ook aan met een praktische kant. Dat is ook te merken aan de informatieve blogs waar een ieder kennis kan maken met een andere kijk op het aan passen van het interieur en de laatste woontrends. Het belangrijkste hierbij is ook dat alles over een breed vlak wordt beschreven en er niet geprobeerd wordt om mijn mening op te dringen naar de lezers toe. Voor mij is het belangrijk dat alle informatie neutraal naar voren komt en ligt het uiteindelijk aan een ieder om voor zichzelf te bepalen welke aanpassingen nou echt wel nodig zijn in en rond het huis.

Een persoonlijk tintje hoort er dus altijd wel bij en levert dat nou weer een aparte ervaring op in jouw eigen huis. Voor mij het altijd goed om te weten dat de informatie verstrekt via de website door een ieder wel nuttig kan worden gebruikt.