Onderhoud & ICT beheer

Computerhulp, – onderhoud of ICT waar u ook bent

Hoe gaan we te werk?
Vanwege onze ervaring met computer reparaties kunnen wij vrij snel het bronprobleem vinden en u een indicatie geven van de reparatiekosten. De ervaring leert dat er vaak meerdere onderdelen tegelijkertijd defect kunnen zijn. Zodra we weten wat er aan de hand is nemen wij contact met u op.

Uw website is uw visitekaartje

Het hebben van een gebruiksvriendelijke website is vandaag de dag een must voor bedrijven. De indeling van uw website moet ervoor zorgen dat uw website de bezoekers aanspreekt.
Wilt u een website laten bouwen, verbouwen of herontwerpen? ICTCure is uw digitaal bouwbedrijf voor het bouwen van een duidelijke, moderne en krachtige website. Zodra u website is gemaakt kunt u natuurlijk alles zelf aanpassen naar wens.  We ontwerpen de website naar uw wensen en denken graag mee over te nemen stappen.

Webdesign

We bouwen kwalitatieve en gebruiksvriendelijke websites die voor u werken. Zodra we uw wens in kaart hebben gebracht wordt deze afgewerkt met een innovatief en creatief webdesign gebaseerd op uw huisstijl

Onderhoud & Beheer

U heeft niet zo’n kaas gegeten van computers. internet. U kunt bij ons terecht voor het broodnodige onderhoud en computerhulp. We controleren periodiek uw computer op goede werking en maken we het binnenwerk van uw computer schoon als dit nodig is.

Hulp op afstand

Een probleem met uw PC of laptop? Problemen met Windows? Laat uw computerproblemen oplossen door ICTCure! Wij komen graag bij u langs voor computerhulp aan huis. Werkt uw internetverbinding nog? We kunnen u snel op afstand assisteren

Vakkundige en snelle computerhulp

Je hebt het nodig om je apparaat langer in stand te houden en problemen te voorkomen

%

Direct hulp

%

Tevreden klanten

%

Juiste ICT oplossing

%

Service verzekering

Wat onze klanten zeggen

ICTCure zorgt ervoor dat eventuele mankementen of storingen netjes worden verholpen. Ook het verwijderen van virussen, en andere zeer ongewenste software wordt aangepakt. Als ze het probleem niet kunnen oplossen betaalt u niets!. Mariane Steeburg

Programma’s & pakketten

ICTCure levert ook verschillende (software) producten en pakketten. U kunt deze grbij ons aanvragen Deze kunnen direct online worden aangevraagd. Alle prijzen zijn inclusief installatie door een van onze medewerkers.

Internet & e-mail

ICTCure biedt u professionele hulp bij het aansluiten van uw internet en we zorgen ook voor beveiliging van uw draadloze netwerk. Maak contact met ons voor het uitbreiden van uw WiFi signaal of het instellen van spamfilters

Computer installaties

We installeren ze zodat ze gebruikers klaar zijn. Indien u wensen heeft qua software of hardware installaties kunt u dat ook met ons bespreken. Heeft u een merkcomputer nodig voor een uitstekende performance. 

We kunnen u adviseren voor een krachtig, efficiënt en redelijk betaalbare computer.

Kosten voor hulp op afstand

Uw computer is vastgelopen, juist nu u die belangrijke mail zou sturen. Met onze ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende computerproblemen snel voor u op.

Lidmaatschap aanvragen

Onbeperkt computerondersteuning, gratis onderhoudsbeurten en korting op diverse diensten? Indien u vaker hulp met de computer nodig heeft dan is een lidmaatschap bij ICTCure heel voordelig voor u. U kunt lid worden en profiteren van de vele voordelen.

Een lid van ICTCure is voor het hele jaar verzekert van onbeperkt computerhulp, zoveel als u maar nodig heeft. Hoe vaak er ook iets misgaat met uw computer, smartphone of laptop: onze technici staan gereed op afstand of thuis bij om u verder van dienst te zijn!

De lidmaatschap kunt u bij ons sluiten voor een periode van 12 maanden, deze is natuurlijk ook per maand opzegbaar.

Vul de contactformulier hier in.

Stel hier uw vraag

 

Heeft u een vraag voor ICTCure? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.