Nautica Finance

Financiële en consultancydiensten voor de maritieme industrie

Kracht door samenwerking

We zijn toegewijd aan de maritieme industrie, dus u hoeft niet “uit te leggen waar het puntige uiteinde van de boot zich bevindt”. We weten ook hoe schepen opereren en de sector die ze bedienen. Dit helpt ons om het leningproces te versnellen en stelt ons in staat om het type financiering dat nodig is voor uw bedrijf te matchen. Dit kan gepaard gaan met het herstructureren van schulden, het vrijmaken van werkkapitaal of kapitaal dat nodig is om activa te verwerven.

We bieden financiele oplossingen voor het kopen of herfinancieren van nieuwe of gebruikte vaartuigen of andere aan zee gerelateerde apparatuur

Voor klanten die schepen voor een bepaalde periode willen gebruiken en de optie hebben om het te kopen of het schip aan het einde van de leaseperiode te retourneren.

Lease programma's

Lease-schepen voor een langere periode, meestal tegen een lagere maandelijkse betaling.

Adviesdiensten

Nautica biedt adviesdiensten aan maritieme bedrijven. Dit kan onder meer steun zijn bij financiering en / of herstructurering van schulden, constructiebeheer of verwerving van schepen.

Bouwfinanciering

Afhankelijk van het bedrag van de ballon, kunnen maandelijkse betalingen lager zijn dan een lening.

Operationele lease

Voor klanten die schepen voor een bepaalde periode willen gebruiken en de optie hebben om het te kopen of het schip aan het einde van de leaseperiode te retourneren.

Scheepsbouw

We werken met technici gespecialiseerd in constructie van schepen ook de reparatie ervan.

Leningen

Flexibele betalingsopties, waaronder maandelijks, driemaandelijks of seizoensgebonden om uw inkomstenstroom te evenaren.

Waarom onze klanten ons vertrouwen

Nautica heeft de mogelijkheid om sommige projecten rechtstreeks te financieren en heeft Capital Partners, die op de maritieme markt worden gekozen, en kan projecten syndiceren of financieren, waaronder: * Banken * Leasemaatschappijen * Verzekeringsmaatschappijen * Investeringsbanken * Bank Coöperaties * Particuliere investeerders
Als u landinwaarts, kust of offshore opereert en nieuwe of gebruikte vaartuigen of andere aan zee gerelateerde apparatuur moet kopen of herfinancieren, hebben we een financiële oplossing waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien. Wij bieden leningen met vaste of variabele rente opties en leases gestructureerd om aan uw behoeften te voldoen.
Alles aan boord

Dienstverleners

Scheepswerven

Constructiebedrijven

Maritieme betimmeringen en interieurbouw
Technisch onderhoud van binnenvaartschepen, scheepsafbouw en metaalbewerking
(Ver)bouw van baggerschepen, -installaties en -equipment. We hebben specialisten die zich volledig bewust zijn van het engineeringproces om tijdverlies in het bouwproces te voorkomen.
Afbouw schepen, inbouw motoren, pompsystemen, leidingwerk, constructiewerk en vloeren. CCM3 biedt de mogelijkheid om snel een efficiënt een schip te voorzien van ballastwater treatment.
Scheepsbouw en -makelaardij. De kern van de activiteiten zijn gelegen in het efficiënt ontwerpen en bouwen van schepen compleet naar wens van haar klant, zowel in binnen als buitenland.
Designed by Divi Den